Advokatska kancelarija Tasić & Partneri predstavlja nove partnere

Objavljeno
09/06/2023
Objavljeno u
Vesti

 

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo unapređenje advokata Nemanje Novokmeta i Nikole Salatića na poziciju partnera u advokatskoj kancelariji Tasić & Partneri.

Nemanja se našem timu priključio 2015. godine. Od tada je sa velikim uspehom angažovan u oblastima privrednih i radnih sporova, reorganizacije i restrukturiranja, kao i raspolaganja i upravljanja nepokretnostima, uz veliku posvećenost u radu sa klijentima i nesebično deljenje znanja sa mlađim kolegama.

Nikola je postao član našeg tima 2016. godine i, od tada, kontinuirano i uspešno nadograđivao svoje iskustvo i stručnost u JPP projekatima i postupcima javnih nabavki, naročito u oblasti infrastrukture i energetike, kao i svim aspektima zaštite prava intelektualne svojine, i zahvaljujući stečenom iskustvu dao veliki doprinos ostvarivanju  značajnih rezultata za naše klijente.

„Tokom svog rada u T&P-u, Nemanja i Nikola su uvek pokazivali posvećenost, sa lakoćom rešavajući izazovne probleme, prilagođavajući se timu, i kad god je potrebno, nesebično deleći svoja znanja i iskustva sa mlađim kolegama. Njihovo unapređenje rezultat je dugogodišnje posvećenosti interesima klijenata i kancelarije T&P. Sigurna sam da će sada, kao partneri, nastaviti da doprinose podizanju kvaliteta usluga, a samim tim i daljem razvoju advokatske kancelarije T&P”, ovim povodom je izjavila Managing partner kancelarije Tasić & Partners, dr Marija Tasić.

Podelite

Scroll