Tasić & Partneri objavljuje novo unapređenja Senior partnera

Objavljeno
14/06/2023
Objavljeno u
Vesti

Uvek nam predstavlja veliko zadovoljstvo kada imamo priliku da unapredimo dugogodišnje članove tima koji na najbolji način predstavljaju vrednosti naše kancelarije. Zato sa velikim ponosom objavljujemo unapređenje Vanje Stojanović Cvetanovski u Senior partnera.

Vanja je član našeg tima od 2010. godine, a unapređenje u Senior partnera je svojevrsno priznanje za njen besprekoran rad i doprinos reputaciji kancelarije.

Vanja ima preko 10 godina iskustva u oblasti korporativnog prava, M&A, statusnih promena, poslovne i korporativne reorganizacije i restrukturiranja, joint ventures, start-up stranih investicija, kao i u sektorima IT industrije, tržišta kapitala i trgovanja hartijama od vrednosti. Savetovala je i predstavljala naše najistaknutije klijente u brojnim sektorima privrede.

„Izuzetna stručnost i besprekorna usluga prilagođena svakom klijentu je ono za šta se kao tim oduvek zalažemo i po čemu je naša kancelarija poznata, a u čemu će, uverena sam, Vanja kao Senior partner, nastaviti da igra ključnu ulogu”, izjavila je Managing partner kancelarije Tasić & Partners, dr Marija Tasić. „Posebno smo ponosni jer su unapređenja naših kolega rezultat velike stručnosti i posvećenosti, koje za rezultat imaju stalno unapređivanje kvaliteta naših usluga i ubrzanog razvoja kancelarije T & P.”.

Podelite

Scroll