O nama

O nama

Tasić&Partners (T&P) je advokatska kancelarija osnovana 2009. godine, čiji dinamičan i uspešan tim advokata i pravnika kompanijama u javnom i privatnom sektoru pruža pravne usluge na teritoriji Srbije, ali i u susednim jurisdikcijama kao što su Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Klijenti se pored stručnosti u oblasti prava, mogu osloniti i na naše poznavanje tržišnih prilika, iskustvo i profesionalnost.

Konstantno radimo na edukaciji i usavršavanju svojih zaposlenih, kako bismo klijente mogli uspešno da vodimo kroz pravne propise u dinamičnom tranzicionom okruženju, kakva je Srbija i zemlje u regionu.

Ističemo da smo jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji u oblasti javno-privatnih partnerstava i drugih projekata iz oblasti energetske efikasnosti i energetike. Svoje klijente zastupamo i u oblasti javnih nabavki, koja je neodvojiva od javno-privatnog partnerstva.


Pored usluga pravnog konsaltinga, T&P pruža i standardne advokatske usluge koje uključuju zastupanje klijenata pred sudovima i arbitražama u svim vrstama postupaka, corporate housekeeping, pravno savetovanje u oblasti IT, poresko savetovanje, transakcije i statusne promene (M&A), zbog čega naš tim čine i saradnici eksperti u svojim oblastima delovanja, sve u cilju pružanja kompletne usluge klijentima.

Renomirani svetski vodič za preporuku advokatskih kancelarija IFLR 1000 još od 2016. godine redovno rangira advokatsku kancelariju T&P kao jednu od najuspešnijih advokatskih kancelarija u Srbiji. Kancelarija je rangirana i u kategoriji Finansija i korporativne prakse i u oblasti prakse posvećene Razvoju projekata, a Dr Marija Tasić, osnivač i partner prepoznata je, tri godine za redom, kao Highly Regarded Lawyer u oblasti Razvoja projekata u energetskom sektoru. Vanja Stojanović Cvetanovski, senior partner, prepoznata je kao Rising Star Partner u istoj oblasti, 2023. godine. Još jedan svetski priznat vodič i istraživač rada advokatskih kancelarija, LEGAL 500, svrstao je T&P u vodeće advokatske kancelarije u oblasti „Corporate, Commercial and M&A” 2018. godine. Naše rezultate u radu sa klijentima prepoznala je i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) koja je 2017. godine uključila T&P na listu ovlašćenih konsultanata za mala i srednja preduzeća.

Scroll