Velika kompanija ulaže u Inđiji

Objavljeno
18/11/2013
Objavljeno u
Vesti

IndoAdriatic Industry doo, deo svetske IndoFood porodice, kupac zemljišta u Inđiji, Novembar 2013

Kompanija “Indoadriatic Industry” d.o.o. Beograd zaključila je sa Direkcijom za izgradnju Opštine Inđija Ugovor o kupoprodaji zemljišta, u površini od 5 ha u industrijskoj zoni u Inđiji, a radi realizacije investicionog projekta – izgradnje fabrike za proizvodnju čuvenih IndoMie nudli.

Svečanom potpisivanju ugovora o kupoprodaji zemljišta prisustvovali su nj.e. amabasador Republike Indonezije u Republici Srbiji, gospodin Semuel Samson, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Goran Ješić, kao i predstavnici investitora Faisal Abud Bawazir, vlasnik kompanije „Bawazir Group“, Antonius Trisna Wanda, predstavnik kompanije „Salim Group“ sa saradnicima, advokat Marija Tasić, kao punomoćnik kompanije “Indoadriatic Industry” d.o.o., kao i predsednik opštine Inđija, Petar Filipović i direktor Direkcije za izgradnju opštine Inđija, Uroš Ćuruvija.

U višemesečnim pregovorima, koji su prethodili zaključenju Ugovora, pripremi dokumentacije za učestvovanje u postupku javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini, kao i samog Ugovora o kupoprodaji zemljišta, učestvovali su advokati Marija Tasić i Marko Damnjanović.

Podelite

Scroll