Grad Niš rešava probleme javnog prevoza

Objavljeno
17/08/2014
Objavljeno u
Vesti

JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša zaključila ugovore o javno privatnom partnerstvu, vredne 6 milijardi dinara, Avgust 2014

Advokati Marija Tasić i Vanja Stojanović i advokatski pripravnik Aleksandar Popović u Tasić&Partners (T&P) su pružali pravne i savetodavne usluge JKP Direkciju za javni prevoz grada Niša, u postupku izbora privatnog partnera i realizaciji jednog od najvrednijih JPP projekata u Srbiji.

Sproveden postupak JPP je za rezultat imao zaključenje posebnih javnih ugovora sa privatnim prevoznicima, ukupne vrednosti 6 milijardi dinara. Naš tim je učestvovao u pripremi i proveri potrebne dokumentacije i rešavanju pravnih pitanja u postupku izbora prevoznika u gradskim i prigradskim naseljima grada Niša, kao i u izradi i potpisivanju javnih ugovora. Koncept JPP u oblasti javnog prevoza bi trebalo da značajno doprinese kvalitetu pružene usluge kao i većoj kontroli i disciplini privatnih prevoznika.

Uspešna saradnja JKP Direkcije za javni prevoz grada Niša i advokatske kancelarije T&P nastavljena je i angažovanjem u sudskim postupcima i drugim projektima iz oblasti komunalne privrede.

Podelite

Scroll