T&P zaključili ugovor o konsultantskim uslugama u oblasti JPP sa opštinom Kladovo

Objavljeno
20/06/2022
Objavljeno u
Vesti

Managing partner kancelarije T&P, advokat Marija Tasić, zaključila je 31. maja kao član konzorcijuma Ugovor o pružanju konsultantskih usluga sa predstavnicima opštine Kladovo, u okviru realizacije projekta javno-privatnog partnerstva za finansiranje izgradnju/rekonstrukciju i upravljanje kamp naseljem u MZ Brza Palanka na teritoriji opštine Kladovo. U skladu sa ovim ugovorom, kancelarija T&P će učestvovati u pružanju savetodavnih usluga u izradi koncesionog akta, kao i u radu stručnog tima javnog tela u toku trajanja postupka izbora privatnog partnera.

Realizacija ovog projekta će unaprediti postojeću turističku ponudu ovog dela Srbije i povećati interesovanje za opštinu Kladovo kao turističku destinaciju, a pored toga obezbediće i dugoročne prihode javnom partneru.

Iskusni tim kancelarije T&P će tako učestvovati na pripremi još jednog značajnog projekta javno-privatnog partnerstva, prvog kod nas iz oblasti turizma, pored dvadesetak uspešnih projekata javno-privatnog partnerstva iz oblasti komunalnih delatnosti, zdravstva, unapređenja lokalne infrastrukture i energetske efikasnosti.

Podelite

Scroll