T&P održali prezentaciju na temu „Novi načini namirenja potraživanja poverilaca“

Objavljeno
04/09/2018
Objavljeno u
Vesti

Prezentacija "Novi načini potraživanja"Advokatska kancelarija Tasić & Partneri (T&P) , u saradnji sa Forum Media d.o.o. Beograd, održala je prezentaciju na temu “Novi načini naplate potraživanja poverilaca”, sa ciljem da razreši sve dileme koje se mogu pojaviti u praksi prilikom primene novog Zakona o finansijskom obezbeđenju, sa posebnim osvrtom na prateće izmene i dopune Zakona o stečaju.
Predavači na seminaru, Dr Marija Tasić, managing partner i Marko Damnjanović, junior partner u T&P , odgovorili su učesnicima na sve nedoumice u vezi ugovora o finansijskom obezbeđenju, položaju poverilaca iz ovog ugovora u odnosu na postojeći režim na osnovu Zakona o stečaju, kao i na brojna druga pitanja. U interaktivnoj komunikaciji sa polaznicima seminara ukazali su i na najčešće probleme, kao i njihova rešenja u skladu sa novim zakonskim odredbama.

U prijatnoj i dinamičnoj atmosferi Hotela 88 rooms u Beogradu, učesnici su razmenili svoja iskustva i stekli nova saznanja o postojećim mehanizmima zaštite svojih potraživanja i imovine.

Podelite

Scroll