Tasić & Partners prisustvovali Poslovnom forumu Srbija-Turska

Objavljeno
11/10/2017
Objavljeno u
Vesti

Marija Tasić, managing partner i Vanja Stojanović, junior partner advokatske kancelarije Tasić i Partneri prisustvovale su, na poziv Privredne Komore Srbije, Poslovnom forumu Srbija-Turska, održanom 10. oktobra 2017. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u okviru zvanične posete državno-privredne delegacije Turske koju predvodi predsednik Redžep Tajip Erdogan.

Forumu je prisustvovalo više od 500 turskih i srpskih privrednika iz preko 350 kompanija, koji su u prvom delu foruma održali  bilateralne susrete na kojima su se upoznavali i predstavljali svoje projekte i izvozne potencijale.  Nakon toga, u plenarnom delu, usledila su izlaganja učesnika sa centralnom temom o mogućnostima investiranja u Srbiju – potencijalni Greenfield investicioni projekti.

U završnom delu foruma,  koji je otvorio nove  mogućnosti za intenzivnije privredne veze i i unapređenje ekonomske saradnje, učesnicima su se obratili i predsednici Srbije i Turske gospodin Aleksandar Vučić i gospodin Redžep Tajip Erdogan.

Više detalja o Poslovnom forumu možete saznati ovde.

Podelite

Scroll