Marija Tasić učestvovala na Instruktivnoj sesiji – JPP i ESCO

Objavljeno
01/06/2017
Objavljeno u
Vesti

Marija Tasić, managing partner u advokatskoj kancelariji Tasić&Partneri, učestvovala je, na poziv Centralno evropskog foruma za razvoj (CEDEF), u Instruktivnoj sesiji za lokalne samouprave na temu JPP i ESCO ugovori, koja je održana u Sava Centru 31. maja 2017. godine, i koja je za cilj imala predstavljanje pravnog i institucionalnog okvira JPP, kao i praktičnih primera i iskustava u oblasti energetske efikasnosti, gde je, između ostalog, predstavljena i bogata praksa kancelarije Tasić&Partners u različitim oblastima JPP u Srbiji i regionu.
Sesija je održana u okviru Nedelje energije koja predstavlja jedinstven događaj koji će u pet dana trajanja, na različitim lokacijama, okupiti različite generacije na brojnim konferencijama, javnim skupovima i radionicama. Cilj manifestacije je, pre svega, podizanje svesti javnosti na temu energetske efikasnosti, potrošnje energije, obnovljivih izvora energije, kao i zaštite životne sredine.
Nedelja energije, organizovana pod pokroviteljstvom grada Beograda, ministarstva rudarstva i energetike i CEDEF-a, okupila je veliki broj predstavnika relevantnih državnih institucija, eminentnih naučnika, kao i kompanija proizvođača naprednih tehnologija i predstavlja izuzetnu priliku da se razmene ideje i iskustva kako bi se na dugoročnom planu postigli što bolji rezultati.

Podelite

Scroll