Intervju Marije Tasić, partnera na temu JPP za CorD Magazine

Objavljeno
13/09/2016
Objavljeno u
Vesti

Renomirani magazin i portal CorD Magazine, prepoznao je Tasić & Partners kao jednu od vodećih advokatskih kancelarija u oblasti korporativnog prava i javno-privatnog partnerstva (JPP) i za svoje septembarsko izdanje 2016. godine uradio intervju sa Marijom Tasić, partnerom u T&P.

Marija Tasić, partner, je u intervjuu podelila svoje viđenje i bogato iskustvo iz oblasti javno-privatnog partnerstva, koja su još pre pet godina dobila svoje zakonske okvire u Republici Srbiji. Kao međunarodno priznat ekspert u ovoj oblasti, osvrnula se na interesovanje investitora za različite oblike JPP, i dala svoju ocenu potencijala projekata JPP, kao i glavnih prepreka i smetnji u ovoj oblasti.

Marija Tasić je napomenula i da pravni tim advokatske kancelarije T&P pruža klijentima širok dijapazon usluga od pravne pomoći u početnim koracima, uključujući regulatorni okvir, potencijalne obaveze kao i komunikaciju privatno-javnog sektora u završnoj fazi projekta, uključujući dobijanje relevantnih dozvola, te izgradnju i upravljanje objektima.

 

Podelite

Scroll