Objavljen vodič „Doing Business in Serbia“ tima Tasić&Partners

Objavljeno
12/08/2016
Objavljeno u
Vesti

Tasić & Partners s ponosom objavljuje da je Practical Law objavio vodič za poslovanje u Srbiji „Doing Business in Serbia“, sačinjen od strane našeg tima, kao deo globalnog vodiča Doing Business in…2016.

Poglavlje Doing Business in Serbia potencijalnim ulagačima pruža uvid u skorija ključna dešavanja koja utiču na poslovanje u Srbiji, kao i uvod u pravni sistem  i zakonsku regulativu Srbije,  i ulaganja, uključujući restrikcije i podsticaje. Osim toga, vodič sadrži i sveobuhvatan prikaz poreskog sistema, kao i pregled prava intelektualne svojine (patenti, žigovi, registrovan i neregistrovani dizajn).

Ovo je još jedna potvrda znanja, iskustva i posvećenosti našeg tima. Kancelarija Tasić & Partners poseduje značajno iskustvo u pružanju  usluga i saveta iz gore navedenih oblasti svojim klijentima – od  osnivanja i registracije privrednih društava, predstavništava i ogranaka u Srbiji, pripreme nacrta opštih akata i druge relevantne statusne dokumentacije, do usluga i saveta u oblasti prava intelektualne svojine, poreza, prava u oblasti zaštite životne sredine i ugovornog prava, uključujući standardne ugovore u privredi, kao i posebne JV, javne i JPP ugovore.

Kompletan vodič pročitajte ovde.

Podelite

Scroll