IFLR 1000 rangirao Tasić & Partneri i istakao Mariju Tasić kao Highly Regarded Lawyer i Vanju Stojanović Cvetanovski kao Rising Star Partner

Objavljeno
18/09/2023
Objavljeno u
Vesti

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom delimo vest da je renomirani vodič IFLR1000 i ove godine uvrstio našu kancelariju, Tasić & Partneri, među vodeće advokatske kancelarije u Srbiji u oblastima finansijskog i korporativnog prava i razvoja projekata – i to već šestu godinu za redom.

Osim toga, želeli bismo posebno da istaknemo i prepoznavanje rada dva člana našeg tima. Naš Managing Partner, Dr Marija Tasić, ponovno je uvrštena u vodeće advokate u Srbiji i prepoznata kao „Highly Regarded Lawyer” u oblasti razvoja projekata u energetskom sektoru. Takođe, s velikim zadovoljstvom delimo da je ove godine i Vanja Stojanović Cvetanovski, Senior Partner u advokatskoj kancelariji Tasić & Partneri prepoznata kao „Rising Star Partner”, takođe u oblasti razvoja projekata.

Vodič IFLR1000, koji je prvi put objavljen 1990. godine, predstavlja zlatni standard u rangiranju vodećih advokatskih firmi i advokata, sve to na osnovu transakcionih dokaza i povratnih informacija od strane naših dragocenih klijenata.

Želimo takođe da iskoristimo ovu priliku da izrazimo veliku zahvalnost svojim vernim klijentima, čiji su pozitivni komentari o zadovoljstvu uslugama koje pružamo bili važan faktor u našem pozicioniranju kao vodeće advokatske kancelarije u Srbiji.

Ovo važno priznanje našeg dosadašnjeg rada predstavlja dodatnu motivaciju da i dalje unapređujemo kvalitet svojih usluga. Hvala svima na podršci i poverenju koje ste nam ukazali!

Pogledajte kompletnu rang-listu klikom ovde!

Podelite

Scroll