Tasić & Partneri pružalac konsultantskih usluga u postupku JPP za dugoročnu isporuku toplotne energije u opštini Šid

Objavljeno
27/10/2023
Objavljeno u
Vesti

Advokatska kancelarija Tasić & Partneri sa zadovoljstvom objavljuje da je Opština Šid pokrenula postupak javne nabavke za odabir privatnog partnera, kao finalnu fazu u realizaciji postupka Javno-privatnog partnerstva za dugoročnu isporuku toplotne energije za grejanje 24 javna objekta, uz istovremenu rekonstrukciju sistema za proizvodnju toplotne energije u opštini Šid.

Ovaj izuzetno značajan projekat, čija će realizacija doprineti poboljšanju energetske efikasnosti i kvaliteta života građana Šida, predstavlja ključni korak ka ostvarivanju ciljeva održivosti i ekonomskog rasta u lokalnoj zajednici.

Advokatska kancelarija Tasić & Partneri učestvovala je kao pružalac konsultantskih usluga u ovom projektu, obezbeđujući pravnu ekspertizu i strateško vođenje u svim fazama JPP projekta. Kao rezultat naše posvećenosti i stručnosti, sada imamo čast da vas obavestimo o objavljivanju javnog poziva za odabir privatnog partnera.

Ovaj projekt predstavlja jedinstvenu priliku za ulaganje u lokalnu zajednicu i ostvarivanje održivog razvoja. Svi zainteresovani su pozvani da se priključe ovom izazovu i da zajedno sa Opštinom Šid i advokatskom kancelarijom Tasic&Partners doprinesu stvaranju bolje budućnosti.

Podelite

Scroll