Tim Tasić & Partneri proslavio 15 godina uspešnog rada!

Objavljeno
20/11/2023
Objavljeno u
Vesti

Sa ponosom i velikom zahvalnošću obeležili smo važan jubilej – 15 godina postojanja i uspešnog rada advokatske kancelarije Tasić & Partneri.

Od samog osnivanja, naša vizija je bila jasna: osnovati kancelariju koja će biti mesto na kome će klijent moći da dobije svaku vrstu usluge za svoje preduzeće, kojoj će se stalno vraćati i koja će takođe graditi trajne odnose zasnovane na poverenju, integritetu i izvrsnosti u pravnoj praksi.

Kako bismo obeležili ovaj značajan jubilej, organizovali smo proslavu u hotelu Hilton 16. novembra 2023. godine. Timu Tasić & Partneri su se na proslavi pridružili brojni klijenti, kolege, prijatelji, predstavnici poslovnih komora i udruženja i mnogi drugi.

Dr Marija Tasić, osnivač i managing partner, pozdravila je okupljene i osvrnula se na ovaj neverovatan put i poverenje koje su nam dragoceni klijenti ukazivali tokom godina. Istakla je neprocenjivu prirodu tog poverenja i saradnje, kao osnovu uspeha i rasta kancelarije Tasić & Partneri, a kao znak i trajni simbol naše zahvalnosti za njihovo poverenje i saradnju, dugogodišnjim klijentima je dodelila.

Marija se posebno zahvalila celom svom timu i Vanji Stojanović Cvetanovski, senior partneru, čije su predanost i angažovanje odigrali ključnu ulogu u oblikovanju suštine i uspeha kancelarije Tasić & Partneri.

Podelite

Scroll