Tasić & Partneri pružaju pro bono pravne usluge poslovnim ženama u okviru obeležavanja jubileja kancelarije

Objavljeno
10/11/2023
Objavljeno u
Vesti

Na prvom u nizu Meet Up događaja u organizaciji FEMALE NET – Global Community, koji je održan 7. novembra 2023. godine, naš Managing Partner, Marija Tasić, sa ponosom je predstavila 15 godina uspešnog rada advokatske kancelarije Tasić & Partneri.

Tokom ovog značajnog skupa, posebno zadovoljstvo predstavljala je prilika da izvuče srećne dobitnice pro bono usluga revizije i usaglašavanja poslovanja (Compliance) namenjenih preduzetnicama, osnivačicama d.o.o. i osnivačicama startapa.

Ove vredne pro bono pravne usluge dodeljene su u okviru darivanja organizovanog u saradnji sa Female Net, kao deo naših inicijativa povodom obeležavanja jubileja advokatske kancelarije Tasić & Partneri. Ovim gestom pružanja pravne podrške, želimo da podržimo žene u poslovnom svetu i doprinesemo njihovom uspehu.

Svim učesnicama ovog događaja, kao i Female Net-u, izražavamo iskrenu zahvalnost. Radujemo se budućim inicijativama i prilikama za saradnju, koje će dalje unapređivati žensko preduzetništvo i doprinositi zajedničkom rastu i napretku.

Podelite

Scroll