Tasic&Partners prisustvovali Balkan Legal Forumu 2016

Objavljeno
28/06/2016
Objavljeno u
Vesti

Marija Tasić, partner i Vanja Stojanović, junior partner u kancelariji Tasić & Partners, prisustvovale su 9. IBA Balkan Legal Forumu 2016, održanom 27-28. juna 2016. u Beču. BLF 2016 je konferencija koju organizuju IBA European Regional Forum i the Legal Development Foundation.

Kao i prethodnih godina, konferencija je okupila ugledne stručnjake iz različitih oblasti. U fokusu konferencije bile su sledeće teme – energetika i infrastruktura, private equity, investicioni sporovi, trenutne investicione mogućnosti i izazovi u regionu jugoistočne Evrope, vođenje i upravljanje advokatskim kancelarijama i mnoge druge. Forum je okupio oko 250 učesnika iz više od 30 zemalja.

Više o ovom događaju možete saznati ovde.

26. juna, Marija Tasić, partner i Vanja Stojanović, junior partner, prisustvovale su događaju pod nazivom “Infrastructure and Construction Disputes in CEE: Opportunities and Challenges”. Konferencija je bila posvećena problemima u arbitraži kod građevinskih i infrastrukturnih sporova u regionu jugoistočne Evrope. Svoja znanja i iskustva iz oblasti arbitraže u oblasti infrastrukture i izgradnje sa prisutnima je podelio veliki broj međunarodnih stručnjaka iz ovih oblasti.

Podelite

Scroll